JA slide show

Motto:

"Cântecul popular mi-a fost viaţa însăşi. Prin el am căutat să fiu de folos neamului meu din care mă trag şi din a cărei sevă mi-am hrănit destinul. Eu sunt in toată structura mea sufletească, prin toată fiinţa mea ţăran. Mă simt una cu tot ceea ce a avut şi are în cântec acest neam din al cărui trunchi sunt binecuvantat să fac parte."

Nicolae Sabău

loading...

Comentarii  

 
0 #10 DORAN 24-12-2011 15:41
E-mail:de[censore d]irelafarcas@y ahoo.com

Mesaj:Către Distinsul Nicolae Sabau Editura Dacia XXI a conceput un proiect cultural intitulat “Personalităţi romaneşti, seria cântăreţi de muzică populară” Este un proiect de anvergură în măsură să inventarieze valorile culturale reprezentative, în final - începându-se o imagine antologică- la nivel national- a tuturor purtătorilor de mesaj autentic pentru spiritualitatea românească. Acest proiect a început anul trecut cu Dumitru Fărcaş ”Cartea şi CD-ul cu muzica maestrului” ce se doreşte a fi capul de serie ce va fi pentru noi un exemplu editorial. Ne-ar face o mare placere dacă aţi dori sa vă includem şi pe Dumneavoastră în acest proiect. Menţionăm faptul că avem colaboratori deosebiţi, cunoscători ai activităţii Dumneavoastră artistice încât cartea pe care v-o propunem să vă placă şi să fie [censored]ciată de iubitorii muzicii Dumneavoastră.
Citat
 
 
+1 #9 DORAN 23-12-2011 19:38
Nume:Verginia Bogdan

E-mail:longbeacha lisoviejo@yahoo .com

Mesaj:Te felicit din toata inima si ma bucur ca te-am descoperit pe aceasta cale si am putut afla numai lucruri frumoase despre tine din materialele din ziarul Local si web.daca iti gasesti timp mi-ar face placere sa te vad chiar pe Scype verginiabogdan Long Beach California USA tel;562/495.1238 Sper sa-ti amintesti Miculasul petrecut dupa traditiile Maramuresene la tine acasa cand am venit impreuna cu sora mea si sotul ei [censored]...sant multi f multi ani....
Citat
 
 
+1 #8 DORAN 23-12-2011 19:37
Nume:Verginia Bogdan

E-mail:longbeacha lisoviejo@yahoo .com

Mesaj:felicitar ile mele Bravo, te-am cunoscut cu multi f multi ani in urma la Predeal si de atunci iti urmaresc si-ti ascult cantecele iar acum am avut posibilitatea sa aflu cat de frumos traiesti pe acest pamant.Asi fi bucuroasa sa afli de randurile mele care poate-ti va aminti si de musafirii pe care i-ai primit cu dragoste in casa ta de Miculasi.verginia bogdan California USA
Citat
 
 
+3 #7 Zetye Andreea 10-09-2011 17:19
Felicitari domnului Nicolae Sabau pentru tot ceea ce este ca om si pentru ceea ce a facut ca primar al comunei Cicarlau. Ne-am mandrit cu dansul ca primar si ne mandrim in contin[censored ] ca si consatean si ca maestru al cantecului popular romanesc. Sa ne traiti 1000 de ani.
Cu mult drag si respect, consateana dvs. Andreea Zetye
Citat
 
 
+1 #6 DORAN 03-04-2011 09:40
E-mail:[censored]

Mesaj:Avea DOMNUL SABAU,un disc vechi din PVC,pe care era o melodie despre FLOAREA SOARELUI,care-si intoarce floarea dupa soare;CAM ASA CEVA! Nu puteti va rog din suflet sa a[censored] pe YOUTUBE? Astept un raspuns de la dumneavoastra!
Citat
 
 
0 #5 Administrator 19-01-2011 08:12
Nume:eduard milea

E-mail:

Mesaj:Sa ne traiti o mie de ani,maestre. Sunt unul din multii romani plecati din tara,pentru o viata mai buna,si cantecele popu[censored] ne mai a[censored] uneori dorul. De cand ma stiu, am ascultat cu placere cantecele d,voastra,poate si pentru k semanati atat cu bunicul meu, D,zeu sa,l ierte.. Sunt tanar,si ascult cu totul alt fel de muzica,dar sunt in acelasi timp si roman,iar radacinile mele sunt acolo,acasa. Nici un roman nu poate ignora muzica secu[censored] a poporului sau. Va multumesc,si va doresc multi ani inainte cu sanatate.
Citat
 
 
0 #4 Administrator 19-01-2011 08:10
Nume:vasile bele

E-mail:v_bele@yah oo.com

Mesaj: În vederea finalizării cărții autobiografice: ,,SILVIA TĂMĂȘAN – născută în zodia cântecului. Amintiri din viața artistică”, cu onoare și respect venim spre dumneavoastră, cu rugămintea de-a lăsa un gând, o impresie, o urare, o felicitare – celei care a slujit cu dăr[censored] și credință, prin autenticitate, folclorul românesc – SILVIA TĂMĂȘAN. Menționăm că această carte va vedea lumina ti[censored]lui și va fi [censored]ată în data de 20 februarie 2011, cu ocazia aniversării a 65 de ani de viață și 45 de activitate artistică a doamnei SILVIA TĂMĂȘAN. În vederea finalizării acestui proiect, cu mulțumiri, așteptăm răspunsul dumneavoastră până la data de 1 februarie 2011. Persoană de contact: Vasile BELE Tel – 0745 – 083 947
Citat
 
 
+1 #3 DORAN 19-01-2011 07:56
E-mail:maiupem@gm ail.com

Mesaj:buna ziua,domnule Sabau,eu va scriu din bucuresti,am terminat scoala de curand,deocamda ta nu am nici o sursa de venit si va deranjez cu o rugaminte foarte mare .Mi-as dori dori din tot sufletul cateva discuri ale dvs.deoarece as dori sa le daruiesc mamei mele pensionare care nu are prea multe bucurii.Va spun sincer ca i-ati face o mare mare bucurie,mama indragind cantecele dvs.de foarte mult timp,fiind o mare admiratoare a dvs.Cu speranta ca ne veti putea ajuta,va dorim multa sanatate si numai bine.Cu stima,Mihai Pena
Citat
 
 
+5 #2 Ciureanu Elena 14-11-2010 17:42
Sa ne traiesti multi ani, Maestre!
Citat
 
 
+5 #1 Administrator 12-07-2010 11:08
Portretul artistic Nicolae Sabau-un demers necesar si laudabil. [censored]a de modele artistice arunca in derizoriu evolutia unor tineri fara repere culturale sanatoase. Reperoriul valoros si recunoasterea publica de care se bucura marele artist confirma necesitatea unui demers responsabil in promovarea melosului popular autentic.
Citat
 

Adaugă comentariu

Vorbe urari comentarii


Codul de securitate
Actualizează

Forum

LogareParteneri

filmari-nunti-hd